Şehit Haldun Ateş Ortaokulu

Vizyon: Eğitim ve Öğretimi çağdaş bir anlayışla sürdüren, milli ve manevi değerlere bağlı, vatanını seven, üretken, sorumluluk sahibi, doğaya ve çevreye saygılı, toplumla ve kendisi ile barışık, öz güvenli, vizyon sahibi bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Geleceğe kendini hazır hisseden, sorunlar karşısında sorun değil çözümün bir parçası olan, girişken, milli ve manevi değerlere sahip, ahlaklı, üretken, dinamik, öğrenmeyi seven iyi insan özelliği kazanmış kaliteli nesiller yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama :08:40 Ders Bitiş:14:55
Isınma: doğalgaz
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Okulumuzda Ortaokul toplam 344 öğrenci bulunmaktadır.

WEB - https://768110.meb.k12.tr

Adres - ŞEKER MAH. 5243. SOK. NO 3 KOCASİNAN / KAYSERİ Otoğar ile Şehir Hastanesi arasında, Fen Lisesi Tramvay Durağının Karşısında

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :tam gün

Yerleşim Yeri - Şeker Toki konutlarına yakındır. OSMAN ULUBAŞ FEN LİSESİ YANI Şehir Terminalinden Şehir Hastanesi giderken Fen lisesi tramvay durağının tam karşısındaki binadır.

Ulaşım Otobüs ve Tramvay ile ulaşım sağlanmaktadır. Fen Lisesi Tramvay durağında inilmesi gerekmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezinde yeni terminalin arkasında Osman ulubaş Fen Lisesinin yanında bulunmaktadır.